Over ReynDesign

ReynDesign is een dynamisch bedrijf met een lange historie sinds 1911 (meer dan 100 jaar), in de verwerking van natuursteen, marmer, graniet, hardsteen, keramiek en composiet. ReynDesign heeft zich gespecialiseerd in het produceren van kwaliteits producten met prachtige materialen. Al vele jaren importeert Reijnen blokken en platen marmer en graniet uit; Noord-Europa, Italië, Spanje, Portugal, Brazilië, India, Zuid-Africa en China. Reijnen heeft al vele tientallen jaren samenwerkingsverbanden met de belangrijkste leveranciers van deze grondstoffen. Leveringsbetrouwbaarheid staat in dit verband hoog in ons vaandel.

Onze bladen worden toegepast in de basiskleuren, maar speciale kleuren kunnen uiteraard voor u besteld worden. De bladen kunnen in alle typen van randafwerkingen worden uitgevoerd, terwijl de 12 mm verstekbladen vooral populair blijven. Grote afmetingen voor b.v. Keuken eilanden, achterwanden, badkamerwanden en tafelbladen vormen ook geen bezwaar.

Zie ook bij onze speciale producten omschrijvingen van speciale kwaliteiten keramiek in “Maxi Formaten” en Active Clean Air & Antibacteriële Ceramic ™. Naast onze befaamde “Actielijn”-producten en aanbiedingen, bieden wij een uitgebreid accessoire programma aan zoals kranen, spoelbakken en
onderhoudsproducten. Onze grootste kracht blijft natuurlijk ons vakmanschap, de productie in eigen huis en de daaraan gekoppelde leverbetrouwbaarheid, gebruikmakend van de modernste technieken en equipment.
Onze unieke verpakkingsmethode sluit de meest voorkomende transportschades uit en beperkt daardoor vertragingen op het werk.

Kortom ReynDesign houdt zich aanbevolen voor uw gewaardeerde samenwerking.