HKER - Imperial White

Onze Verbintenis aan Duurzaamheid

Bij ReynDesign zetten we ons actief in voor een duurzame toekomst. We zijn trots om aan te kondigen dat we aanzienlijke stappen hebben ondernomen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een groenere wereld.

Ons bedrijf heeft recentelijk het energielabel A++++ behaald, wat een weerspiegeling is van onze voortdurende inzet voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid.

Wat We Doen:

  • Energie-efficiëntie: We hebben geïnvesteerd in energiezuinige apparatuur en verlichting, en optimaliseren voortdurend ons energieverbruik.
  • Groene Energie: We maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, om onze operaties van stroom te voorzien.
  • Duurzaam Transport: Ons wagenpark bestaat uit hybride en elektrische voertuigen, waardoor we onze CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen.

Onze Impact

Dankzij deze initiatieven verminderen we niet alleen onze ecologische voetafdruk, maar dragen we ook bij aan een gezondere planeet voor toekomstige generaties. Wij geloven dat elke stap telt en blijven ons inzetten om verder te verduurzamen.

We nodigen u uit om samen met ons de reis naar een duurzamere toekomst voort te zetten.

Energielabel Reijnen